SAHABAT

Saturday, June 30, 2012

ILMU TARIK

ILMU TARIK DUIT DAN TARIK BATU

CIPLAK CARA LANUN AT :  https://www.google.com.my/search?sugexp=chrome,mod=8&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=DUIT



Alhamdulillah.... kan bagus kalau duit atas tu ada dekat Tok sekarang... Boleh la Tok Beli AUDI sport 2 pintu idaman Tok huhu....

Syukur ke hadrat Allah swt... Tok dulu belajar tak pernah jumpa dengan Guru yang Lokek atau kedekut ILMUnya.... kerana semua ILMU itu ialah HAK Milik Allah.... Walau HAK MILIK Allah..ianya tetap terpelihara dengan caranya tersendiri dan boleh pula Hamba HambaNYA macam kita ini memiliki secebis ilmu HAK Allah..kerana dia yang MAHA Berkuasa, MAHA Kaya, Maha Agung Dan DIA Lah MAHA Mengasihani....

Apatah laghi kita ini yang cuma ...HAMBA sahaja... ada ka patut kita nak lokek ilmu....

Hang tak boleh.... hang tak boleh bawak ilmu ni..hang tak layak...... uish... tau pulak dia yang orang tu tak layak bawa Ilmu Allah sedangkan kita disuruh menyebarkan segala ilmu yang Lahirnya dari manusia namun Di beri kelulusan oleh DIA... tak lahir pun...dapat ilham melalui kajian Al-Quran .. dari situ Allah memberikan ilham kepada sang pengkaji untuk mengetahui akan rahasianya Ilmu atau kalimah Kalimah tersebut...

Kalau di sini ada yang bukan islam..boleh membaca.... baca sajalah tapi bukan dengan keizinan sanat keilmuan..

Apa sanat keilmuan:
Sanat ialah Hubungan / Tali Hubungan dari Yang dapat ilham sehingga kita sekarang... dari yang mula mula mendapat Ilmu ini kemudian diturun turunkan sehingga kepada kita sekarang melalui disiplin yang cukup tinggi dan keyakinan yang mendalam.

Tapi........kalau belajar sesuatu ilmu tidak mengikut akan sanat sanatnya... kompom tak dapat punya sebab tak ada KUNCI.... namun... kadang kadang ada yang mempunyai KUNCInya sendiri atau memang dia ada MASTER KEY bagi kesemua ilmu ilmu ini..siapakah dia..ya... YANG TERPILIH la jawabnya..wallahualam


Masa Tok belajar ilmu tarik batu permata dan TARIK DUIT...tarik duit?... ada 1 pesan guru...

Ilmu ini kalau boleh sebarkan kepada semua umat islam agar beroleh manfaat melaluinya....

Tok nak reveal tok pun fikir jugak banyak kali...nak reveal ke tak ..nak reveal ke tak?... kalau tak nak reveal ..apa alasan tok... kedekut ilmu?..(tidak ). takut kena tangkap?..( ni bukan ilmu hitam ), Takut disalah guna ?...( ni bukan ilmu boleh buat susah orang )....

Tok tak ada alasan yang kukuh untuk terus menjadikannya sebagai rahsia ..( pastinya untuk kepentingan peribadi )....

Pulak dah.... aku ni apehal..bebel je,.hehe kasik suspen....

Insyallah Dengan amanat Guru Tok... Bermulanya dengan Bismillah..

Dengan nama Allah Yang Maha Pengaseh Lagi Maha Penyayang.

TARIK BATU

- Carikan tempat yang tenang... sebenarnya ..cari tempat yang anda yakin ada orang bunian...

- Tetapkan hati bahawa anda melakukan zikir / ilmu ini bukan kerana ganjaran /  berkawan dengan bunian / malah untuk berdamping dengan mereka.... namun tetapkan hati bahawa apa yang ingin anda lakukan ialah " KERANA ALLAH SWT " ( ingat jika niat terpesong , bak kata pak kiyai indon..percuma sahaja )

- Puasa mutih dari daging, ayam, telor ( berdarah ), makannya cuma Nasi puteh sekepal dan air tawar segelas ( buka / tutup ) @ Puasa nasi..cuma makan buah buahan dan sayuran selama 21 hari ( permulaan )

- Setelah tamat berpuasa hendaklah ke lokasi yang dikenal pasti... sediakan setanggi ( utk ketenangan sahaja, bukan menyeru setan ), sebab kalau tenang perasaan gementar akan berkurangan.

BACAAN

1. Ayatul kursi dan di pagar 4 penjuru mohon dilindungi dari gangguan syaitan dan jin

2. Al-fatehah 7x untuk diri sendiri

3. Al-fatehah Hadiah kepada ( Kanjeng Nabi Muhammad saw, Sahabat 4, Malaikat 4, S.K.A.Jailani , Para leluhur kewalian 9, Para leluhur Guru, Kaum kerabat, Diri sendiri......

4. AYAT KUNCI ( Tanya tok dulu )

5. Niat

6. Mulakan zikir:

" Ya Allah, Ya Qayu Ya Qayum , Ya Adzhim, Ya rabbol A'lamin "

Dalam perguruan kami memanggilnya sebagai Doa Makbol

7. Zikir sehingga 3000x

Dilakukan selama 3 malam ( 9.00 - 11.00pm ) di tempat tersebut secara berseorangan.... Ingat.. Jangan mudah melatah sebab akan ada banyak hantu setan akan datang kerana wiridan anda ini, namun tidak boleh dekat kerana pagaran tadi.

Selepas sempurna 3 Malam berturut turut... malam terakhir anda akan diberikan 1 kunci berupa barang aneh seperti Batu permata sebiji @ daun emas @ Rambut @ keris @ barang antik...mengikut tahap wirid anda dan mengikut kelulusan jenis apakah yang diberikan.

Selepas tamat 3 malam berkenaan , anda boleh ke tempat itu pada bila bila masa ( hari ) sahaja yang anda suka dari jam 4.30pm - isya' ) maghrib di sana. Kunci boleh di bawa atau tidak di bawa..sama sahaja.. cuma ..kunci tidak boleh dijual.

Dalam melakukan Hal ini...anda dilarang:

- terpesona dengan keseksian dan keayuan Makhluk halus

- Melarikan diri

- Merepek di tempat pertapaan

- Makan benda bergaram, bercili dan minum minuman perasa / pewarna

- Jangan tunjuk anda takut jika ada hantu datang ..walau sebenar jantung dah macam nak pecah .... usir dengan cara lembut, jika sukar..boleh di herdik... boleh juga menggunakan 1 jenis ilmu penggerun melalui pernafasan ( kena belajar dulu ).... hantu tengok muka kita pun dia lari sebab bila buat ilmu tu...muka kita mengalahkan bapak hantu.... hehe..berguna menggentarkan lawan..

- Buang Najis... kawasan pertapaan perlu bersih sekitar 300meter. 

PETANDA PETANDA REZEKI

- Hujan Renyai - Dapat sikit
- Hujan Lebat  - Dapat banyak la dr sikit tu
- Ribut    - Banyak sungguh sungguh sampai bertong tong.....

AMARAN 

- Jika masa melakukan wiridan, tiada petanda petanda di atas...kemudian habis wiridan baru datang ribut... jangan tunggu..cepat cepat pulang... merbahaya... 

ILMU TARIK DUIT.........

- Sama dengan Tarik batu, cuma tertibnya ada lain sikit..lebih santai dan rileks....

Tapi.....

lain hari lah 

Tok Ajarkan ya..... Pelan pelan.... Ni bukan Ilmu HAK sesiapa...Tapi HAK Allah....

kalau nak amalkan..silakan... Tok akur dengan amanat guru,sekarang canggih boleh ajarkan dalam Internet.... namun bukan semua ilmu boleh diajarkan jarak jauh... ada banyak ilmu kena ikut syarat syarat disiplinnya......

Paling penting.......... Jangan percaya melebih lebih selain Mempercayai Allah swt....

Yang Bukan ISLAM pada masa sekarang, kalau mahu ... Islam la dulu.... baru boleh....

46 comments:

  1. Keseksian & keayuan makhluk halus yg x tahan ni. Kalu jumpa jembalang bleh pejam mata. Hu hu hu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seksi habis... belum jumpa lagi boleh la cakap haha... tok mula mula tgk pun terliuq jugak... bila pikir balik... benda tu kalau kita layan..setakat tu sajalah dapatnya... nak rezeki dapat bini... bini x nampak pulak tu

      Delete
    2. Haha tok bini tok je yang nampak sorang orang len tak nampak senyap2 sudah hehe :-)

      Delete
    3. tok ajarkan ayat kunci tu ... saya nak mencuba ... kalau diizinkan isyaallah ... email saya yakuza_money2012@yahoo.com .. tok ade num fon x ?? nnt bg skali sb kalau saya call lagi senang ... :)

      Delete
    4. salam...tok bole share kt saya gak....
      rse berminat lah
      ajezzstar@gmail.com

      Delete
  2. Tarik Batu Tok Mat boleh buat kan Dan kita bleh mahar dpd Tok Mat. Bagi lah cara tarik duit tu. bleh lah kita ramai2 beli wilayah Iskandar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarik duit ni bagi tok dapat dulu hasilnya... yang datang sekarang banyak barang barang yang DULUnya merah air, DULUnya kebal.... tu yang susah... lepas tok dah dapat, dah senang dan kaya...naik Audi 2 pintu... Tok bagi na ilmunya heeeee

      Delete
    2. Hehe sekali jalan la tok... Same same merasa nek audi tok... Saya nak lamborghini hahah (berangan sudah ;-) )

      Delete
  3. Tak pa no. Bila Tok mat nk tarik panggil sy. Bukan apa siapa Nk tolong angkat. Byk tu. he he he.

    ReplyDelete
  4. Tarik tarik nanti keluarnya bawah kain ..pak gad BNM hahaha... naya je

    ReplyDelete
  5. Tarik batu guna Nama sendiri camna plak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa. yang tu mendalam sikitnya... kena mengaji lagi.... tok cuma boleh buat batu permohonan, keris belum mampu. perguruan yang mampu tarik keris ni... silap tarik.. dia mai tikam perut ..naya la tok..bini muda lagi

      Delete
    2. Cara Batu permohonan tu Tok Mat masukan lah dlm blog ni. Ka bleh guna yg ni gak.

      Delete
    3. Maaf... cara tarik batu tu tak bisa di ajarkan di sini ya... kok nanti ada yang menirunya... ilmu di atas pun maseh juga tok simpan ayat kuncinya.

      Bukan apa, nanti..ada yang meniru pastu ngaku guru ilmu ni... ada murid 1000 orang, nanti kang 1000 ni sekali dengan gurunya jadinya 1001 orang isim pulak... orang cari tok pulak,,

      Ilmu ni semua nampak saja macam senang, try buat dulu baru tau susahnya...dan kalau jenis suka buat maksiat... sure isim...panas ni

      Delete
    4. assalamualaikum tok ... nak jadi murid tok boleh ke ?? email yakuza_money2012@yahoo.com

      Delete
    5. saya lg bodoh dari tok , harap tok boleh beri bimbingan ..

      Delete
    6. tok...nk ayat kunci...
      ajezzstar@gmail.com

      Delete
  6. Nanti ramai plak Kat Tampoi.

    ReplyDelete
  7. Tok zikir kat atas tu betul ke ya qayu? ke salah taip sepatutnya ya hayyu?

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Kuncinya kena masuk ke kem tuan... insyallah di bimbing

      Delete
  9. Replies
    1. walau dgn bismillah pun manusia bole berjalan atas air... syaratnya yakin kepada Allah bukan kepada ilmu dan tok ya

      Delete
  10. Replies
    1. yg ni kena la amik sanatnya tuan, x leh amalkan, yg ni sekdar perkongsian sahaja

      Delete
    2. jika yakin insyallah, apa pun kena yakin tuan

      Delete
  11. hahahahaha... kalau tok dah dapat audi sport 2 pintu PM saya. saya nk belajar tarik kunci audi huhuhuhu...

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum tok,macamana nak hubungi tok untuk berguru langsung depan2??

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum tok,macamana nak hubungi tok untuk berguru langsung depan2??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila hubungi tok 0178259540. maaf lambat jawab, blog ni lama tak update.. xsempat nak update

      Delete
  14. Assalamualaikum.. Tok Mat, sbelum ni sy dah pernah bwat tarik batu ni..,benda yg sy dpt hanyalah keris NAGA SYARI bersalut emas dan gerambit emas..,dlm mimpi seorg ulama ada berpesan jgn salah gunakan keris dan gerambit tu..,tempat yg sy laksanakan ilmu ni kat kaki gunung kinabalu yg penuh dgn penghuni jin berantai.. Skg sy nk belajar cara menarik duit..,mohon tunjuk ajar dari Tok Mat??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila masuk kem sabah ya , kita ada buat kem mistik di tuaran sabah 0178259540

      Delete
  15. tok sy nak blaja ngan tok tarik duit boleh tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, tak ada masalah, belajar boleh belajar tuan, sesiapa juga boleh belajarnya, makbol atau tidak kan hanya pada Allah swt sahaja

      Delete
    2. Yg di semenanjumg tak adake tok kalau ada tolong Sms sy kat no ni boleh tok ?tolong 0123360783 dan berapa modalnya tolong ya tok

      Delete
  16. Tok sy berminat ikut kem bolehke cemana caranya tok ?

    ReplyDelete
  17. tok sy nak tanya lebih lanjut bagaimana??

    ReplyDelete
  18. Tok boleh poskan kat email saya kunci dan cara caranya tok sy dah lama cari ilmu ni tok harap tok berbesar hati semoga allah memberikan rahmat dan ilmunya yg maha luas buat tok amin email sy paklangagus@gmail.com mohon dibalas ya tok

    ReplyDelete
  19. Tok boleh poskan kat email saya kunci dan cara caranya tok sy dah lama cari ilmu ni tok harap tok berbesar hati semoga allah memberikan rahmat dan ilmunya yg maha luas buat tok amin email sy paklangagus@gmail.com mohon dibalas ya tok

    ReplyDelete
  20. Tok boleh poskan kat email saya kunci dan cara caranya tok sy dah lama cari ilmu ni tok harap tok berbesar hati semoga allah memberikan rahmat dan ilmunya yg maha luas buat tok amin email sy paklangagus@gmail.com mohon dibalas ya tok

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.